GEBRUIK VAN DE HEALTHCODES

De Healthcodes bevatten de energie, trilling en frequentie uit hogere dimensies. Ze werken op het bewustzijn op cellulair en DNA niveau. Je zogenaamde ‘intelligente lichaam’ (Innate – Smart Body) neemt de frequentie uit de Healthcodes en affirmaties op als een instructie. Het effect ervan is merkbaar op de langere termijn, vergelijkbaar met de werking van homeopathische middelen. Daarom is herhaling ook erg belangrijk, elke dag worden nieuwe cellen aangemaakt die niet automatisch de informatie overnemen van de cellen die al geïnstrueerd zijn. De instructies, frequentie en trilling moeten herhaald worden totdat alle cellen de informatie ontvangen hebben.HANDLEIDING

  • Schrijf de Healthcodes met de Affirmatie over. Gebruik een pen en papier, hierdoor neemt je bewustzijn de werking van de Healthcodes en de Affirmaties op. 
  • De cijfers van de Healthcodes moeten één voor één uitgesproken worden
  • De affirmaties moeten bewust hardop uitgesproken worden, hiervoor heb je concentratie nodig.
  • Praat tegen je intelligente lichaam – Smart Body – Cellen – Innate. Het is bewust en luistert naar je.
  • Herhaal de Healthcodes met affirmatie 9 keer per sessie als je genoeg tijd hebt, de frequentie dringt dan dieper door in je bewustzijn. Heb je weinig tijd herhaal de Healthcodes dan drie keer. 
  • Herhaal de Healthcodes zo vaak je kunt, het liefst elke dag.
  • Gebruik niet teveel Healthcodes combinaties tegelijk. Maak een keuze. Het is niet zo dat je cellen de instructies niet zouden aankunnen, maar voor jezelf is het duidelijker als je je richt op één of hooguit twee Healthcodes combinaties per keer.
  • Het is niet aan te geven hoe lang je de Healthcodes met affirmatie moet herhalen, elk lichaam is uniek en elke reactie op de Healthcodes is ook uniek. Je zult aanvoelen wanneer het goed is en wanneer je kunt stoppen. Uiteraard kun je op elk moment weer opnieuw beginnen. Besef dat je lichaam triljoenen cellen heeft, geef niet te snel op.
  • De Healthcodes kunnen ook bruikbare informatie oproepen voor bijvoorbeeld behandelingen, voeding, supplementen enzovoort. Wees  alert op de boodschappen die je doorkrijgt of die op je pad komen.

Consulteer altijd een arts bij problemen met je gezondheid, de Healthcodes kunnen een hulpmiddel zijn.